top of page

1

BEHANDELEN

3

BESCHERMEN

In onze praktijk maken wij gebruik van de producten van Colorescience. Colorescience staat voor een gezonde huid, innovatieve huidverzorging en (zonne)bescherming. Het is het meest verkochte merk in de medische (huidtherapie-) praktijken en de producten bevatten allen 100% minerale ingrediënten. Tevens is Colorescience ontwikkeld om de kwetsbare huid te beschermen en camoufleren, ook na een behandeling.

 

Ook bieden al deze minerale producten van Colorescience een krachtige bescherming tegen UV-straling, blauw licht (HEV) en infraroodstraling. In tegenstelling tot chemische zonbescherming, werkt minerale zonbescherming door op de huid een beschermende laag aan te brengen die zonnestralen reflecteert en energie verspreidt. De mineralen blenden uitstekend en laten de huid ademen. Ook bevatten de producten van Colorescience specifieke, verfijnde mineralen en voedingsrijke ingrediënten. Alles wat uw huid nodig heeft om lang gezond te blijven.

 

Colorescience bepaalt de norm voor mooie, gezonde huidverzorging. Direct stralend, met blijvend resultaat; dat is het commitment van Colorescience aan u.

Finishing Touch Protocol Family Shot .png

2

CORRIGEREN

4

HYDRATEREN

Colorescience-Logo wit.png

RESULTATEN

Camouflage therapie bij pigment problematiek
Voor en na het gebruik van Colorescience bij pigment problematiek
Camouflage therapie bij wijnvlek problematiek
Voor en na het gebruik van Colorescience bij wijnvlek problematiek

Het Finishing Touch™ Protocol

 

Na een behandeling binnen de HuidAcademie wordt vaak het Finishing Touch™ Protocol ingezet. Deze producten bieden direct zichtbare kleurcorrectie, bescherming en huidverbetering op de net behandelde huid. Op deze manier willen we de behandeling zo comfortabel mogelijk afsluiten voor u. Lees hier meer over het Finishing Touch™ Protocol binnen De HuidAcademie.

bottom of page