top of page
Schermafbeelding 2024-04-30 om 12.47.18.png

Cosmetique Totale

Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige paramedische behandelmethoden voor definitieve ontharing, het verwijderen van tatoeages, acne, littekens, kalknagels, pigmentvlekken, couperose, huidverjonging en huidverbetering. Net als het Ministerie van Volksgezondheid willen zij de kwaliteit van laserbehandelingen waarborgen. Daarom worden alle behandelingen bij Cosmetique Totale uitgevoerd door kwaliteit geregistreerde paramedische specialisten, de huidtherapeuten (Huidtherapie is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34 en dus een beschermd beroep). Alle huidtherapeuten hebben de opleiding HBO Huidtherapie voltooid en afgesloten met een literatuur/praktijk onderzoek. Daarnaast zijn zij allen lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Door de deskundigheid én toegankelijkheid wordt Cosmetique Totale aanbevolen door menig huisarts, specialist en zorgverzekeraar.

Laserbehandelingen

Een effectieve manier van ontharen is het laserontharen. Deze manier van ontharen zorgt ervoor dat haarzakjes in de huid vernietigd worden, zodat nieuwe haargroei onmogelijk wordt gemaakt.

 

Cosmetique Totale is marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden en komt regelmatig langs bij ons in De HuidAcademie om o.a. laserbehandelingen uit te voeren. Alle behandelingen die zij aanbieden, worden uitgevoerd door kwaliteit geregistreerde paramedische specialisten en huidtherapeuten. Daarnaast werken ze alleen met hoogwaardige apparatuur en producten die wetenschappelijk zijn bewezen. Zo hebben alle lasers het CE- en FDA-certificaat op de apparatuur. Voor een laserontharing maken de huidtherapeuten van Cosmetique Totale gebruik van een vernieuwde techniek, de ELOS methode.

Het ELOS systeem is een unieke behandelmethode vergeleken met voorgaande lasers en IPL behandelingen, doordat ELOS gebruik maakt van twee energiebronnen, namelijk lichtenergie en radiofrequente energie. Deze technologie is veiliger en effectiever dan de traditionele laser of IPL technieken.

benenontharen-laserbehandeling
bottom of page