top of page
3 Step Stimulation Peel
522Schuurmans-voor-na-peel-2D-met-logo-28-1-2015
DUAL YELLOW LASER
COUPEROSE - ROODHEID

De 3 Step Stimulation Peel bestaat uit een mix van salicylzuur, trichloorazijnzuur en melkzuur en is geschikt voor iedere huid en -kleur. Geschikt voor een algehele huidverjonging, hyperpigmentatie en zeer effectief op de talgproductie (denk aan vergrootte poriën en of acne).
 
Het bijzondere aan de 3 Step Stimulation Peel is de toevoeging van retinol wat uw huid na de peeling nog eens extra verstrakt.
 
De peeling heeft een diepgaande werking en dat betekent dat u na de behandeling te maken krijgt met schilfering en roodheid. Gemiddeld houden deze gewenste verschijnselen een week aan. 
 
Uw huid oogt na de peel veel helderder, rustiger en rimpels en fijne lijntjes verminderen. Uw poriën worden minder zichtbaar en de egaliteit zorgt voor een jeugdig uiterlijk.
 
Uw arts of huistherapeut kijkt samen met u welk resultaat u wenst te behalen en zal u adviseren welke peel het beste bij u past.

Waarvoor is Facial Stimulation Peel geschikt?

De perfecte “lunchtime” peel zonder downtime! Deze baanbrekende peel met bèta- en alpha hydroxyzuren stimuleert celvernieuwing, vermindert fijne lijntjes en rimpels en verbetert de algehele huidtoon, textuur en helderheid zonder downtime.

Behandeling met de Dermapen is een effectieve manier voor huidvernieuwing en huidverbetering. De Dermapen maakt door middel van vibrerende naaldjes kleine kanaaltjes in de huid. Dit stimuleert en activeert het herstelproces van de huid en daarmee de aanmaak van collageen. Daarnaast verbetert de Dermapen de opname van de ZO Skin Health en/of ZO Medical producten. De verstelbare naaldlengte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan verschillende huiddiktes en indicaties. Zelfs gebieden rond de ogen, lippen en op de neus, kunnen worden aangepakt.
 
Dermapen is geschikt bij fijne lijntjes en rimpels, grove huidstructuur, vergrootte poriën, acne, acnelittekens, zonbeschadiging, striae en algehele huidverbetering.
 
Voor het beste resultaat wordt een kuurverband geadviseerd van gemiddeld vijf behandelingen elke vier à zes weken. De hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van de aandoening. Iedere behandeling met de Dermapen zal de huid een boost geven.

Cryotherapie

Cryotherapie is een behandeling op basis van bevriezing van weefsel. Op deze manier kunnen diverse goedaardige huidlaesies worden verwijderd.
 
We maken gebruik van de CarboMed. De CarboMed produceert een vaste staaf droogijs van  -78 °C, wat bevriezing van weefsel mogelijk maakt.  Het bevroren weefsel sterft af en er komt gezonde huid voor in de plaats.
 
Cryotherapie is geschikt bij wratten, fibromen (steelwratjes), kleine verhevenheden op de huid, zoals verhoornde bultjes en moedervlekken en andere oppervlakkige huidaandoeningen.
 
Er zijn gemiddeld 1 tot 2 behandelingen nodig. 

Please reload

Cryotherapie
bottom of page