top of page
ENDYMED logo_NO tagline CMYK.png

Innovatieve en effectieve oplossingen voor lifting, aanscherping, contouren, fractionele huidvernieuwing en RF Microneedling voor het gezicht, de hals en het lichaam.

ENDYMED
artwork 3.png

Gezichtsbehandelingen

 

Actie! 6 RF Behandelingen voor de prijs van 5

De esthetische oplossingen met de innovatieve Radiofrequentie techniek van EndyMed voor het liften en aanspannen van het gezicht en de hals leveren uitzonderlijke en onmiddellijke resultaten op die na de laatste behandeling alleen maar beter worden.

EndyMed biedt klinisch bewezen werkzaamheid bij rimpelvermindering en de meest innovatieve oplossingen voor

niet-chirurgisch liften en verstrakken van de rimpels bij de ogen,

het gezicht en de hals.

Lichaamsbehandelingen

Lichaamcontouren is een zeer populaire esthetische procedure geworden voor patiënten, die op zoek zijn naar een niet-invasieve manier om de losse huid te verstevigen, vooral na gewichtsverlies.

 

Met verbazingwekkende resultaten zonder downtime, bieden de body contouring-oplossingen van EndyMed de sterkste en meest effectieve behandelingen voor body toning, verstrakking en vermindering van cellulitis.

Fractional RF en RF Microneedling

De Fractional Skin Resurfacing en RF Microneedling-behandelingen van EndyMed zijn de perfecte oplossing voor de behandeling van diepe rimpels, textuurverbetering, acnelittekens en striae.

 

De RF Microneedling-behandelingen van EndyMed zijn superieur aan alle andere micronaaldtechnologieën, die tegenwoordig beschikbaar zijn en zijn de enige behandelingen met micronaalden, die een gladde naaldinbrengtechnologie bieden op comfortabele en veilige wijze, zonder kneuzingen, bloedingen of bijwerkingen.

Gezichtsbehandelingen

 

 

Wat houdt de behandeling in?

De unieke en innovatieve 3DEEP RF-technologie van EndyMed levert gefocuste RF-energie diep in de huid en stimuleert de productie van nieuw collageen om rimpels te verminderen, de huid strakker te maken en te contouren zonder enig ongemak of bijwerkingen.

 

 

RESULTATEN

bottom of page