top of page

 

 

 

Fronsrimpel

Fronsrimpels worden vaak als erg vervelend beschouwd. De reden hiervoor is dat het een boze of strenge uitstraling kan geven, terwijl je dat eigenlijk helemaal niet bent. Iedereen krijgt op een gegeven moment “last” van fronsrimpels. Bij de een is deze alleen maar zichtbaar bij het fronsen, maar bij de ander blijft de rimpel ook staan als het gezicht in rust is. Onnodig ouder of bozer lijken dan je bent is nergens voor nodig dus we hebben een aantal behandelmogelijkheden op een rij gezet om de aanwezigheid van de fronsrimpels de verminderen.

Hoe ontstaat een fronsrimpel?
Fronsrimpels ontstaan door overactiviteit van de fronsspieren. Deze spieren hechten aan de schedelbasis op de neus en zijn verbonden aan de huid boven de ogen. Als ze samentrekken zal de huid hiertussen plooien, zodat er verticale rimpels tussen de wenkbrauwen verschijnen. Naarmate u ouder wordt is de kans op fronsrimpels groter omdat naast een overmatige activiteit van de spieren, de huid zelf slapper wordt. Vanaf het 25ste levensjaar wordt langzaam de huidveroudering in gang gezet. Door de verminderde aanmaak van collageen en elastine verliest de huid haar elasticiteit en strakke uitstraling. Hierdoor ontstaan overal in het gezicht meer rimpels en zal ook de fronsrimpel meer aanwezig zijn.
 
De oorzaken op een rij:

  • Overmatige spieractiviteit (sterke mimiek, veel fronsen)

  • Huidveroudering

  • UV straling (versnelt de huidveroudering)

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 

ZO® Skin Health

 

Voor deze behandeling maken wij gebruik van ZO Skin Health. ZO Skin Health werkt op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden en is continue bezig om de wetenschap op het gebied van huidgezondheid te verbeteren.

 

ZO Skin Health biedt protocollen die aan te passen zijn voor iedere leefstijl en geschikt zijn voor iedere leeftijd en huidskleur.

 

Meer lezen over ZO Skin Health? Klik hier.

ZO® Stimulator Peel
Deze peel met alpha- en bètahydroxyzuren stimuleert de celvernieuwing, vermindert onzuiverheden en fijne lijntjes en verbetert de algehele huidtoon, textuur en helderheid zonder downtime.

ZO® 3 Step Stimulation Peel
Een peel bestaande uit een mix van salicylzuur, trichloorazijnzuur en melkzuur die de huid helderder, rustiger en frisser maakt. Uw poriën worden minder zichtbaar, rimpels en fijne lijntjes worden minder en de huid wordt egaler.

ZO® Controlled Depth Blue Peel
Deze krachtige peel met trichloorazijnzuur zorgt voor een vermindering van pigment, acnelittekens, fijne lijntjes en rimpels, acne en een grove structuur. De peel verbetert de algehele conditie van de huid en is geschikt voor alle huidtypes.

Dermapen
De Dermapen maakt door middel van vibrerende naaldjes kleine kanaaltjes in de huid. Dit stimuleert en activeert het herstelproces van de huid en daarmee de aanmaak van collageen. Geschikt bij huidveroudering en (acne) littekens.

bottom of page