top of page
facebook banner DHA1234.jpg

Welkom bij
De HuidAcademie

OVER ONS

  • Instagram
  • Facebook

De HuidAcademie is gespecialiseerd in huidverbetering zoals het behandelen van acne, hyperpigmentatie, rosacea en anti-aging voor iedereen, ongeacht huidtype of huidskleur. Voor permanente make-up, dermatografie, laserontharing en camouflage-therapie bent u bij ons ook in vertrouwde handen.

We begeleiden u naar een goed eindresultaat en leren u dat de huid een levend orgaan is en hoe deze te onderhouden om het behaalde resultaat vast te houden. Onze laserbehandelingen helpen u bij het proces van huidverjonging, maar verlossen u ook van diverse vormen van roodheid in het gezicht. Denk hierbij aan de behandeling van couperose of overbeharing.

 

Ook bieden wij innovatieve en effectieve oplossingen met EndyMed voor lifting, aanscherping, contouren, fractionele huidvernieuwing en RF Microneedling voor het gezicht, de hals en het lichaam.

 

Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in medische peelings en alle protocollen die gebruikt worden om uw huid gezond te maken. 

 

Camouflagetherapie wordt toegepast met de beste minerale make-up van Colorescience. Het meest verkochte merk in de medische (huidtherapie-) praktijken.

Na een niet-ablatieve behandeling gebruik van het Finishing Touch™ Protocol van Colorescience. Dit protocol beschermt en hydrateert de huid na een behandeling én biedt een direct zichtbare kleurcorrectie, zodat u niet met een rode huid de praktijk verlaat.

Contact
bottom of page