top of page
Observ_header.jpeg
HUIDSCAN

Krijg persoonlijk advies met onze gratis huidanalyse

Maak kennis met de Observ 520X, de nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyse en een onmisbaar instrument voor de huidtherapeuten van De HuidAcademie. Voordat zij een advies geven of uw huid gaan behandelen, is het erg belangrijk dat de conditie van uw huid tot in detail wordt vastgelegd en geanalyseerd, om tot de beste en mooiste resultaten te kunnen komen. De Observ 520X is de state-of-the-art huidscanner waarmee dit mogelijk is. De verschillende foto’s uit de Observ laten vervolgens niet alleen alles zien wat we met het blote oog kunnen waarnemen, maar ook hoe de conditie van de diepere huidlagen is.

 

Een goed behandelplan is de eerste stap op weg naar een gezonde huid en dat is natuurlijk wat wij willen voor iedereen. Een huid vrij van aandoeningen!

observe analyse2.jpeg

Maak eenvoudig online een afspraak voor uw gratis huidanalyse

met de Observ of bel ons op +31 (0) 413 - 820 207

Observe 8 modi.png

Maakt het onzichtbare zichtbaar

 

Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas na enige tijd zichtbaar. Doordat de Observ ook deze diepere huidlagen analyseert, kunnen deze problemen, onzichtbaar voor het blote oog, toch geïdentificeerd worden. En bestreden worden, voordat u ze ziet. Denk bijvoorbeeld aan zonbeschadiging, pigmentafwijkingen, rosacea en andere vaatgerelateerde symptomen. 

De OBSERV 520X brengt met 8 lichtmodi en 5 gezichtsposities alle huidkenmerken in 8 seconden haarscherp in beeld. Uw huid wordt als het ware onder de microscoop bekeken. De 5 posities zorgen voor een overzichtelijk en volledig huidbeeld die zelfs de kleinste details en huidverbeteringen met een ongeëvenaarde helderheid zichtbaar maakt. De foto’s laten niets aan de verbeelding over. 

 

De resultaten van de huidscan worden bewaard en samen met u vergeleken met eerdere sessies om zo de voortgang van de behandeling inzichtelijk te maken. Na de afspraak ontvangt u uiteraard direct een e-mail met een duidelijk overzicht van het consult en hetgeen dat er is besproken.

observe analyse1.jpeg

Persoonlijk behandelplan

Met behulp van de huidscan krijgen onze huidtherapeuten een duidelijk beeld van de conditie van uw huid. Vervolgens kijken zij samen met u naar een eventuele behandeling dat voor een optimaal resultaat zal zorgen.

 

Hierbij worden de producten van ZO Skin Health van dermatoloog Dr. Zein E. Obagi ingezet en indien nodig aangevuld met behandelingen in de praktijk. ZO's Getting Skin Ready protocol is daarbij de eerste en essentiële stap op weg naar een gezonde huid. 

 

Getting Skin Ready Kit

  • Gentle Cleanser 60 ml.

  • Exfoliating Polish 16,2 gr

  • Complexion Renewal Pads 30 stuks pad

3965 Getting Skin Ready.png

DE VOORDELEN VAN DE OBSERV 520X

  • Zie met eigen ogen waar de huidtherapeut over spreekt

  • Uw huid(conditie) wordt niet enkel met het oog beoordeeld en is daardoor nog betrouwbaarder

  • U wordt meer betrokken in het huidverbeteringsproces van uw huid

  • Zie het bewijs van het verbeteringsproces met eigen ogen en ontdek dat de investering zijn vruchten afwerpt

  • Het is een unieke beleving

  • Indien gewenst kunt u de beelden per mail ontvangen

Observe in de kliniek.jpeg
bottom of page