top of page
INJECTABLES

Injectables zijn fillers op basis van hyaluronzuur dat een stof is die van nature voorkomt in het lichaam, onder andere in de huid. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat onze huid vocht vast kan houden. Tijdens het verouderingsproces neemt de eigen capaciteit om hyaluronzuur aan te maken af, dit draagt bij aan de verslapping van de huid wat resulteert in lijntjes en huidplooien.


Met een filler kunnen de statische rimpels worden opgevuld, waardoor deze vervagen of zelfs verdwijnen. Lijnen en vouwen die zichtbaar zijn in een ontspannen gezicht worden statische rimpels genoemd. Fillers kunnen ook gebruikt worden voor het herstel van volume in delen van het gezicht die dit zijn verloren, zoals de wangen en jukbeenderen. Daarnaast kunnen gebieden zoals de lippen worden verfraaid door deze wat extra volume te geven.

Waarvoor zijn injectables geschikt?
  • Wallen en donkere kringen

Een speciaal ontwikkelde filler (Redensity II) geeft plaatselijk meer volume ter hoogte van de traangootjes en creëert hierdoor een frisse en uitgeruste uitstraling.

 

  • Lippen

Lippen kunnen worden opgevuld met hyaluronzuur voor een mooi, sensueel maar toch natuurlijk resultaat. Ook ‘lipsticklijntjes’ of ‘rokerslijntjes’ boven de lip kunnen vervaagd worden.
   

  • Afhangende mondhoeken

Diepe marionetlijnen onder de mondhoeken kunnen een droevige, chagrijnige uitdrukking geven. Door deze plooien op te vullen krijgt u een frissere en vriendelijkere blik.

   

  • Neuscorrectie

De neus heeft een prominente plek in uw gezicht. Bij een storende bobbel in de neusbrug, een plooi in de neuspunt of een naar beneden hangende neuspunt kunnen fillers uw neus corrigeren.

  • Ingevallen wangen

Door het opvullen van ingevallen wangen nemen vervelende lijntjes op de wangen af. Bovendien dragen vollere wangen enorm bij aan een jeugdige en gezonde uitstraling.
    

  • Neusliplijn

Een versterkte neusliplijn kan u een vermoeide, droevige of bozige uitstraling geven. Met Teosyal fillers kan deze lijn mooi verzacht worden voor een frissere blik.
    

  • Liquid facelift

Door het opvullen van de jukbeenderen en wangen kan de jeugdigheid terug worden gebracht in uw gezicht zonder plastische chirurgie. Tevens zal een verstrakking van uw kaaklijn optreden.
    

  • Holle slapen

Ingevallen slapen kunnen uw gezicht ongewenst een hoekige contour geven. Door het opvullen van ingevallen of holle slapen kunnen wij zorgen voor een meer vrouwelijke en zachte uitstraling.


 

 

Wat houdt de behandeling met injectables in?

 

U heeft met uw arts besproken welke gebieden u wilt behandelen en u heeft uw vragen en verwachtingen kenbaar gemaakt. U neemt plaats in de behandelstoel en de arts ontsmet het te behandelen gebied. De arts injecteert een hyaluronzuur-gel met een dunne naald of canule in het te behandelen gebied. De injectables bevatten een verdovend middel, genaamd lidocaīne. Het voordeel is dat er geen extra verdoving noodzakelijk is. De lippen kunnen echter meer gevoelig zijn en indien u wenst kan er, voordat de behandeling plaatsvindt, een extra verdovende injectie gegeven worden.

 

Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar en neemt toe in de eerste weken na de behandeling. De werkingsduur verschilt per type filler en per persoon en varieert tussen de 9 en 18 maanden. Direct na de behandeling is de huid vaak wat rood en gezwollen. Dit is een normale reactie op de injecties in de huid en tijdelijk van aard. U ontvangt na de behandeling een extra koelpad mee naar huis.

 

Bij behandelingen met injectables bestaat er een risico op blauwe plekjes in het gelaat, vooral bij injecties rondom de lippen. Deze plekjes mag u gewoon camoufleren met Colorescience minerale make-up. Colorescience is er in een crème en poedervorm en bevat een SPF 30 of SPF 50.

 

 

 

 

bottom of page