NIEUWS

 

 

Aangepaste maatregelen i.v.m. Coronavirus

Omdat het Coronavirus volop in het nieuws is, houden wij dit nauwlettend in de gaten en hebben wij ons voorbereid op verdere verspreiding van het virus.

Bij De HuidAcademie staat gezondheid en veiligheid van onze cliënten en medewerkers voorop. Gezien de snelle verspreiding van het Coronavirus (COVID-19), nemen wij onze verantwoordelijkheid door strikte maatregelen te nemen om verspreiding te voorkomen. Wij volgen de ontwikkelingen van dag tot dag. De lijn daarbij is steeds het advies van de overheid en het RIVM.

 

Behandelingen opnieuw inplannen

Gezien de laatste ontwikkelingen worden alle behandelingen tot en met 6 april a.s. verplaatst en opnieuw ingepland. Onze huidtherapeuten nemen hiervoor zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard blijven wij wel bereikbaar. Heeft u tips of huidadvies nodig? Dan kunt u tijdens kantooruren bellen naar +31 (0) 413 - 820 207 of plan een telefonisch consult in met uw huidtherapeut. Wij staan altijd voor u klaar. 

 

Ophalen bestelling

De unieke eigenschap van de huidverbeteringsproducten van ZO Skin Health is dat u het voorgeschreven protocol thuis kunt continueren. Zijn uw ZO Skin Health en Colorescience producten bijna op? Of wilt u thuis uw huid extra verwennen met NuFACE? Onze deuren blijven geopend om uw vertrouwde producten te kopen. Wel zorgen wij daarbij voor zo min mogelijk lichamelijk contact en wordt een afstand van 1,5 meter gecreëerd. Neem van tevoren even telefonisch contact met ons op, zodat we u hartelijk kunnen verwelkomen.

 

Gratis verzending in onze webshop!

Mocht u niet in staat zijn om een bezoek te brengen aan De HuidAcademie of voelt u zich niet veilig om naar De HuidAcademie te komen, dan kunt u altijd een online bestelling plaatsen. Bestel nu alle ZO Skin Health, Colorescience en NuFACE producten in onze webshop. Om u tegemoet te komen bieden wij tijdelijk gratis verzending op uw bestelling. Uw bestelling wordt netjes bij u thuis afgeleverd. Onze partners van DHL zorgen er uiteraard voor dat de bestelling snel op de gevraagde locatie geleverd wordt. Ook hier zorgt de bezorger daarbij voor zo min mogelijk lichamelijk contact en wordt een afstand van 1,5 meter gecreëerd.

 

Mocht u naar aanleiding van deze mail nog vragen hebben, onze huidtherapeuten van De HuidAcademie staan altijd voor u klaar. Uiteraard houden we u op de hoogte van eventuele veranderingen.

Adres

Frisselsteinstraat 8

5461 AD Veghel

info@dehuidacademie.nl  \\  Tel: +31 (0)413 - 820207

Openingstijden

Maandag:  09.00 – 17.30 uur en 's avonds op afspraak

Woensdag t/m vrijdag:  09.00 – 17.30 uur