top of page

ZO Skin Health van dermatoloog Dr. Zein Obagi, MD

 

Anders dan de traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten, is het doel van ZO Skin Health om op cellulair niveau de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Huidproblemen zoals roodheid, couperose, rosacea, fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken en acne worden aangepakt en effectief behandeld. De producten van ZO Skin Health hebben als doel om de huid te verbeteren en toekomstige schade, problemen en symptomen te voorkomen.

 

Dr. Zein E. Obagi is oprichter van ZO Skin Health en bedacht een lijn van medische huidverzorgingsproducten die de ouder wordende huid doen transformeren. Dr. Obagi bestrijdt huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. ZO Skin Health staat voor huidverbetering met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten. Met de producten van ZO Skin Health zie je in slechts een paar stappen de huid verbeteren: reinigen, activeren, stimuleren, kalmeren & voeden en tenslotte beschermen.

 

Op korte en lange termijn zullen zichtbare verbeteringen zoals rimpels en lijntjes, donkere (ouderdoms-) vlekken, huidtoon, structuur, stevigheid en elasticiteit te zien zijn. Bij goed en langdurig gebruik van het ZO Skin Health-protocol, wordt huidveroudering tegengegaan. Dit met een jonger uitziende huid als resultaat.

3669 Post Procedure Recovery System.png

ZO® Skin Health

5-stappen programma

1. Reinigen

Het verwijderen van onzuiverheden, neutraliseren vrije radicalen en voeden de huid met krachtige antioxidanten.

2. Activeren

De bovenste laag dode huidcellen en talg worden verwijderd, zodat de actieve ingrediënten hun werk beter kunnen doen.

3. Stimuleren

Hier worden producten ingezet die pigmentatie, rimpels en fijne lijntjes verminderen en de collageen- en elastineproductie stimuleren.

4. Kalmeren + voeden

Om de huid te verzorgen en te kalmeren, worden producten aangebracht met kalmerende ingrediënten om eventuele roodheid en irritatie te verminderen.

5. Beschermen

Dr. Obagi raadt aan om altijd een UVA/UVB bescherming te gebruiken om de huid preventief te beschermen tegen toekomstige schade.

ZO-Skin-Health-logo wit.png

RESULTATEN

AcneTijdens de intake in maart 2016 vertelde Loes dat zij al sinds haar pubertijd last te heeft van acne.

Lees hier meer over de behandeling en het resultaat van deze patiënt.

HuidverouderingOp 16 oktober 2018 bezocht Leonie Pijpers De Huidacademie, wat haar erg stoorde was de veroudering in haar gelaat en hals.

Lees hier meer over de behandeling en het resultaat van deze patiënt.

HyperpigmentatieOp 5 januari 2017 bezocht Esther Rombout De Huidacademie, wat haar erg stoorde was haar hyperpigmentatie.

Lees hier meer over de behandeling en het resultaat van deze patiënt.

bottom of page