top of page
ZO RESTORATIVE PEEL
PEELING
3382 Restorative_Peel_INTL_Reflection (1).jpg

 

 

Wat is ZO Restorative Peel®?

 

Restorative peel is geschikt voor ieder huidtype. Met name de acnegevoelige en rosacea huid heeft veel baat bij deze peeling. Deze unieke combinatie van alfahydroxyzuren (melkzuur, citroenzuur en amandelzuur) zorgt voor een exfoliatie van het huidoppervlak, waardoor de helderheid, textuur en teint van de huid onmiddellijk worden verbeterd. De peeling vereist geen hersteltijd en is zeer geschikt voor mensen die voor de eerste keer een peeling ondergaan.


 
De huidtherapeut kijkt samen met u welk resultaat u wenst te behalen en zal u adviseren welke peel het beste bij u past. De ZO Restorative® kan met regelmaat worden toegepast en past zoals alle behandelingen perfect bij het dagelijks gebruik van uw ZO producten.

Waarvoor is de ZO Restorative Peel® geschikt?

De perfecte “lunchtime” peel zonder downtime! Deze baanbrekende peel met bèta- en alpha hydroxyzuren stimuleert celvernieuwing, vermindert fijne lijntjes en rimpels en verbetert de algehele huidtoon, textuur en helderheid zonder downtime.

 

  • Stimuleren van celvernieuwing

 

  • Verbeteren van de huidtoon en huidstructuur

 

  • Verwijdert oppervlakkige verkleuringen voor een egalere teint

 

  • Verminderen van onzuiverheden

 

  • Verminderen van fijne lijntjes

  • Bevordert de collageenproductie

  • Heeft een antibacteriële werking


 

Wat houdt de behandeling in?

 

Uw huid wordt grondig gereinigd en ontvet. Daarna zal gedurende een minuut zacht een exfoliatie worden toegepast en volgt er een activator vloeistof wat een ietwat warmtesensatie kan geven. De activator vloeistof zorgt ervoor dat de exfoliatie nog meer wordt geactiveerd en dat de huid wordt gestimuleerd. De huid wordt voorbereid op de peeling met een zogenaamde Peel Prep. Na de Peel Prep wordt de peeling gelijkmatig aangebracht. De peeling blijft een bepaalde tijd op het gelaat en zal daarna geneutralizeerd worden.

 

We raden u aan om de peeling 4 tot 6 keer te herhalen, steeds met een pauze ertussen van ongeveer 2 weken. Zo behaalt u het beste resultaat.

 

De behandeling geeft nauwelijks tot geen bijwerkingen. U kunt meteen weer aan het werk of naar andere afspraken.

bottom of page