3 STEP PEEL®
PEELING
ZO 3-step peel (new).webp

De 3-Step Peel® bestaat uit een mix van salicylzuur, trichloorazijnzuur en melkzuur en is geschikt voor iedere huid.
 
Het bijzondere aan de 3-Step Peel® is de toevoeging van retinol wat uw huid na de peeling nog eens extra verstrakt.
 
De peeling heeft een diepgaande werking en dat betekent dat u na de behandeling te maken krijgt met vervelling en roodheid. Gemiddeld houden deze verschijnselen een week aan. 
 
Uw huid oogt na de peel veel helderder, rustiger en rimpels en fijne lijntjes verminderen. Uw poriën worden minder zichtbaar en de huid wordt egaler, dit zorgt voor een jeugdige uistraling.
 
Uw arts of huidtherapeut kijkt samen met u welk resultaat u wenst te behalen en zal u adviseren welke peel het beste bij u past.

 

Waarvoor is de 3-Step Peel® geschikt?
 • Acne
      

 • Melasma (zwangerschapsmasker)

 

 • Zonneschade

 

 • Fijne lijntjes
   

 • Grove huidstructuur​

   

 • Grote poriën
      

 • Doffe - rokershuis

 

 • Vette huid
   

Ontvang nu een gratis zonbeschermer bij jouw peeling!

In de maanden oktober en november staan de ZO Skin Health 3-Step Peel® en ZO Stimulator Peel® centraal! En bij deze heerlijke peelings krijg je in oktober en november een gratis Sunscreen + Primer SPF 30 Deluxe om toekomstige zonneschade te voorkomen.

Sunscreen + Primer SPF 30 maakt gebruik van een systeem van meervoudige zonbescherming dat over het volledige spectrum bescherming biedt tegen UVA en UVB.

 

Een universele tint en een zijdematte finish helpen de zichtbaarheid van imperfecties te verminderen.

GRATIS

Sunscreen + Primer SPF30 Deluxe t.w.v. €35,95

3041 Sunscreen + Primer.png


 

 

Wat houdt de behandeling in?

 

Een mooie, gezonde huid in drie stappen.

 

 1. Na de reiniging brengen we de eerste laag van de peeling aan, de Peel Solution. Deze laag brengen we gelijkmatig aan en indien gewenst kunnen de oogleden meegenomen worden in de behandeling. Deze eerste laag laat een witte poederachtige waas achter op uw huid.

 2. De volgende stap is het aanbrengen van de retinol op uw huid, dit om uw huid een extra stimulans te geven. Een extra sachet ontvangt u aan het einde van de behandeling mee naar huis om de volgende ochtend zelf aan te brengen.

 3. We brengen een kalmerende, ontstekingsremmende crème aan, de Calming Crème, die u ook mee naar huis krijgt om de komende dagen te gebruiken.

 

We raden u aan om de peeling 3 keer te herhalen, steeds met een pauze ertussen van 4 weken. Zo behaalt u het beste resultaat.