Boek nu een kuur van 6 behandelingen en ontvang de laatste behandeling gratis! Mail: info@dehuidacademie.nl

 
DERMAPEN

 

 

Wat is een Dermapen?

 

Behandeling met de Dermapen is een effectieve manier voor huidvernieuwing en huidverbetering. De Dermapen maakt door middel van vibrerende naaldjes kleine kanaaltjes in de huid. Dit stimuleert en activeert het herstelproces van de huid en daarmee de aanmaak van collageen. Daarnaast verbetert de Dermapen de opname van de ZO Skin Health en/of ZO Medical producten. De verstelbare naaldlengte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan verschillende huiddiktes en indicaties. Zelfs gebieden rond de ogen, lippen en op de neus, kunnen worden aangepakt.
 
Voor het beste resultaat wordt een kuurverband geadviseerd van gemiddeld vijf behandelingen elke vier à zes weken. De hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van de aandoening. Iedere behandeling met de Dermapen zal de huid een boost geven.

 

 

Waarvoor is de Dermapen geschikt?
  • Fijne lijntjes

 

  • Zonbeschadiging

 

  • Grove huidstructuur

 

  • Striae

(Acne) littekens 
    
Pigmentstoornissen
    
Vergrote poriën
    
Striemen

 

 

Wat houdt de behandeling in?


Voor het starten met de Dermapen wordt de huid ontsmet. De huidtherapeut stelt de naaldlengte in, afhankelijk van de indicatie en het te behandelen gebied. Bij een diepere behandeling zullen er tijdens de behandeling puntbloedinkjes zichtbaar zijn. Dit hoort bij de behandeling. De huid sluit zich daarna meteen. Enkele uren na de behandeling zal de huid nog een rood/roze teint hebben. 

 

Het ervaren van pijnsensaties is afhankelijk van de diepte van de naaldjes in het te behandelen gebied. Indien gewenst kan er een verdovende crème gebruikt worden.