top of page

 

Boek nu een kuur van 6 behandelingen en ontvang de laatste behandeling gratis! Mail: info@dehuidacademie.nl

 DERMAPEN

Wat is een Dermapen?

 

Een microneedling behandeling met de Dermapen4™ is een effectieve en veilige manier voor huidvernieuwing en huidverbetering. Met de Dermapen wordt jouw huid strakker, gladder en steviger. 

Hoe werkt het?

De Dermapen beschikt over 16 minuscule vibrerende naaldjes. Dankzij de meest geavanceerde naaldcartridge worden er kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. Dit activeert en versnelt het natuurlijke herstelproces van je huid. En daarmee de aanmaak van collageen en elastine. Dit gehele proces resulteert in een herstructurering en totale verjonging van de huid in het gelaat en overal op het lichaam.

Door het ontstaan van de kanaaltjes kunnen er tevens tot wel 80% meer topische voedingstoffen dieper in de huid worden opgenomen, wat de opname van de producten van ZO Skin Health verbeterd

De verstelbare naaldlengte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan verschillende huiddiktes en indicaties. Zelfs moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen, lippen en op de neus, kunnen worden aangepakt.

 

Voor het beste resultaat wordt een kuurverband geadviseerd van gemiddeld vijf behandelingen elke vier à zes weken. De hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van de aandoening.

 

Iedere behandeling met de Dermapen zal de huid een boost geven.

dermapen4(2).jpeg
Waarvoor is de Dermapen geschikt?
  • Fijne lijntjes

 

  • Zonbeschadiging

 

  • Grove huidstructuur

 

  • Striae of striemen

  • (Acne) littekens 

  • Pigmentstoornissen

  • Vergrote poriën

Wat houdt de behandeling in?


Voor het starten met de Dermapen wordt de huid ontsmet. De huidtherapeut stelt de naaldlengte in, afhankelijk van de indicatie en het te behandelen gebied. Bij een diepere behandeling zullen er tijdens de behandeling puntbloedinkjes zichtbaar zijn. Dit hoort bij de behandeling. De huid sluit zich daarna meteen. Enkele uren na de behandeling zal de huid nog een rood/roze teint hebben. 

 

Het ervaren van pijnsensaties is afhankelijk van de diepte van de naaldjes in het te behandelen gebied. Indien gewenst kan er een verdovende crème gebruikt worden.

bottom of page