top of page
 
ZO® SKIN HEALTH ACNE AND OIL TREATMENT
Waarvoor is deze ZO® Skin Health Acne and Oil Treatment geschikt?
  • Vette huid

 

  • Acne huid

 

  • Huid met ontstekinkjes

 

 

Wat houdt de behandeling in?

 

U neemt plaats in de behandelstoel en de huidtherapeut reinigt de huid en geeft u een milde exfoliatie met onze Peel Neutralizer & Exctraction Prep om de dode huidcellen te verwijderen. Daarna volgt het Complexion Clearing Masque. Dit diep reinigende masker gecombineerd met zwavel, kaolin en bentoniet vermindert de vettigheid & inflammatie van de huid en minimaliseert de overtollige talgproductie. Daarbij verwijdert het masker talg, dode huidcellen en meer verstoppende vuiligheid. De verzachtende werking van glycerine zorgt er tevens voor dat de huid gehydrateerd wordt en de barrièrefunctie verbetert waardoor irritatie wordt verminderd.

 

Tijdens het inwerken van het masker worden de handen geexfolieerd en zachtjes gemasseerd. Afsluitend volgt een de Nourishing Hand Crème en zonbescherming.

 

Wanneer de handscrub- en massage afgerond zijn, wordt het het Complexion Clearing Masque grondig met warme, vochtige kompressen verwijderd.

 

We sluiten af door Daily Power Defense aan te brengen op het gelaat en de hals. Deze formule vult de huid weer aan met voedende ingrediënten en biedt antioxidanten en DNA herstellende enzymen om de huid te beschermen tegen UV schade en het proces te versnellen naar een gezonde huid.

 

Opgevolgd door 1-2 pompjes Renewal Crème. Deze formule werkt als anti-irritant en antioxidant op de huid en bevat daarnaast een afgeleide van een enzym die er voor zorgt dat DNA schade hersteld wordt, ontstaan door omgevingsfactoren als UVA/UVB straling, roken, luchtvervuiling e.d..

 

Afsluitend volgt Oclipse Sunscreen + Primer SPF 30. Deze formule voorziet de huid van de breedspectrum zonbescherming dat het nodig heeft. Daarbij bevat de Oclipse Sunscreen + Primer SPF 30 gefractioneerd melanine, wat er voor zorgt dat de huid beschermd wordt tegen het schadelijke HEV licht.

 

 

 

 

 

 

Wat is deze ZO® Skin Health Acne and Oil Treatment?

 

Minimaliseert de talgproductie, grove poriën en inflammatie. Vermindert zachtjes onzuiverheden, gevolgd door de Ossential® Peel Neutralizer & Extraction Prep om dode huidcellen te verwijderen en de huid te verhelderen. De genezing van de huid wordt gestimuleerd en inflammatie verminderd met onze exclusieve ZO® Complexion Clearing Masque welke gebruik maakt van eucalyptus en kaolin voor antiseptische en ontgiftende voordelen.

 

Dit zorgt voor een kalme, frisse, talg-vrije en gezondere huid. De behandeling, gevuld met antioxidanten, DNA reparerende enzymen en krachtige zonbeschermers als gefractioneerd melanine, zink oxide en titanium dioxide minimaliseert acnelittekens. De huid is zichtbaar kalm, schoon en fris.

 

Het Complexion Clearing Masque is er ook in een verpakking, zodat u deze thuis kunt toepassen en 's nachts kunt gebruiken als spot-treatment.

 

 

bottom of page