top of page
 
ZO® SKIN HEALTH SKIN ULTRA HYDRATION TREATMENT

 

 

Wat is deze ZO® Skin Health Ultra Hydration Treatment?

 

Deze elegante behandeling begint met een zachte, hydraterende reiniging en milde exfoliatie door middel van de Ossential® Peel Neutralizer & Extraction Prep om dode huidcellen te verwijderen en de huid te verhelderen. ZO® Aloe Hydra Masque bevat aloë vera komkommer en kamille om de huid te verkoelen, kalmeren en voeden. De behandeling wordt afgesloten met DNA reparerende enzymen, hydratanten en zonbescherming met gefractioneerd melanine. De huid is nu zuiver, stevig, versterkt en beschermd.

 

 

Waarvoor is deze ZO® Skin Health Ultra Hydration Treatment geschikt?
  • Vermoeide huid/uitstraling

 

  • Doffe huid

 

  • Droge huid

 

 

Wat houdt de behandeling in?

 

U neemt plaats in de behandelstoel en de huidtherapeut reinigt de huid en geeft een milde exfoliatie met onze Peel Neutralizer & Exctraction Prep om de dode huidcellen te verwijderen. Daarna volgt het Aloe Hydra Masque een verkoelende gel die een natuurlijke samenwerking van verschillende kruidenextracten bevat (komkommer, kamille & aloë vera) in combinatie met aminozuren om de huid te voorzien van anti-irritanten voordelen om roodheid en inflammatie te verminderen.

 

Tijdens het inwerken van het masker worden de handen geexfolieerd en zachtjes gemasseerd. Afsluitend volgt een de Nourishing Hand Crème en zonbescherming.

 

Wanneer de handscrub- en massage afgerond zijn, wordt het Aloe Hydra Masque grondig met warme, vochtige kompressen verwijderd.

 

We sluiten af door Daily Power Defense aan te brengen op het gelaat en de hals. Deze formule vult de huid weer aan met voedende ingrediënten en biedt antioxidanten en DNA herstellende enzymen om de huid te beschermen tegen UV schade en het proces te versnellen naar een gezonde huid.

 

Opgevolgd door 1-2 pompjes Renewal Crème. Deze formule werkt als anti-irritant en antioxidant op de huid en bevat daarnaast een afgeleide van een enzym die er voor zorgt dat DNA schade hersteld wordt, ontstaan door omgevingsfactoren als UVA/UVB straling, roken, luchtvervuiling e.d..

 

Afsluitend volgt Oclipse Sunscreen + Primer SPF 30. Deze formule voorziet de huid van de breedspectrum zonbescherming dat het nodig heeft. Daarbij bevat de Oclipse Sunscreen + Primer SPF 30 gefractioneerd melanine, wat er voor zorgt dat de huid beschermd wordt tegen het schadelijke HEV licht.

 

 

 

 

bottom of page