top of page
MARK HOFMANS
ACNETHERAPIE

 

 

"Ik heb al sinds mijn puberteit last van acne en gebruikte al jaren benzoylperoxide van de apotheek, maar met weinig tot geen resultaat. Ik heb ook wel eens antibiotica gehad, maar ook hierdoor werd de acne niet minder. Omdat ik al een tijdje last had van acne zijn er in de loop der tijd littekentjes ontstaan, die ik ook graag weg wilde hebben."

 

 

Controles

"Tijdens de eerste controle, na ongeveer 2 weken, zag ik al verbetering zonder dat ik een acnebehandeling ben ondergaan in de praktijk. Tijdens de tweede controle heeft de huidtherapeut het Sulfur Masque (acnebehandeling) gedaan en nog even het protocol doorlopen. De combinatie van productgebruik en de acnebehandeling gaf al heel snel nog meer resultaat."

 

 

Littekentjes van oude acne

"Toen mijn acne goed onder controle was, heb ik met de huidtherapeut besproken of ze ook mijn littekentjes kon behandelen. We hebben Retamax aan het protocol toegevoegd, waar ik 2 x in de week 's avonds mee ben gestart."

 

 

Eindelijk resultaat

"Ik ben echt blij met de producten en behandeling van ZO Medical, dit geeft tenminste wel resultaat. Niet alleen mijn acne is echt veel minder geworden, maar ook mijn oude littekentjes zijn bijna niet meer zichtbaar. Erg fijn was ook de goede uitleg en tussentijdse telefoontjes van mijn huidtherapeut om te vragen hoe het ging met mijn huid."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mark Hofmans product gebruik ZO Medical en ZO Skin Health producten.
bottom of page