top of page
BABS IJKELENSTAM - BEAUTYBLOGGER
PIGMENTVLEKKEN

 

De huidconditie van Babs IJkelenstam laat vroegtijdige huidveroudering wat voornamelijk toe te schrijven is aan zonneschade. In de volksmond worden sproetjes vaak als schattig omschreven. Een sproet (efelide) is een opeenhoping van pigment (melanine) in de onderste lagen van de opperhuid en de bruine kleur wordt op dezelfde manier verkregen als bij het bruinen in/door de zon met het verschil dat sproeten niet gelijkmatig over het gelaat zijn verdeeld. Op zich zijn sproeten geen afwijking te noemen, echter hebben mensen met veel sproeten wel een grotere kans om huidafwijkingen als een melanoom te krijgen.

 

Wij zagen Babs in beeld verschijnen op haar beautyblog ‘Beauty by Babs’ en zagen wij een flinke achteruitgang van haar huidconditie. Als blogger wil ze er natuurlijk tip top uitzien en wij hebben haar aangeboden haar huidconditie weer mooi op peil te brengen.
 

Babs’ huid is na de behandeling weer egaal zonder sproeten, vertoont haar jeugdigheid, heeft fijne poriën, maar het belangrijkste de huid is gezond. Het belang van goede producten en zonbescherming is groot. 

 

 

Observatie bij de intake

Slechte huidconditie en -verslapping, met name rondom de mond en kin. Normaal tot vette huid, enkele vaatjes, enorme zonbeschadiging. Gestart werd met de producten die betrekking hadden op de huidconditie van Babs.

 

 

Eindresultaat

Babs’ huid heeft een mooie huidtransformatie ondergaan. We moesten van ver komen, maar zien nu een mooie stralende, gezonde huid. Verstrakking van de kaaklijn, de jukbeenderen en onder de ogen geven een mooie volle huid. 

 

Babs heeft geen injectable behandeling gehad, het resultaat is enkel en alleen aan de producten toe te schrijven. Babs heeft de producten precies gebruikt zoals aangegeven. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Babs IJkelenstam product gebruik ZO Medical en ZO Skin Health
Babs IJkelenstam product gebruik ZO Medical, ZO Skin Health en Controlled Depth Blue Peel

Resultaat met ZO Medcial en ZO Skin Health product gebruik

Resultaat met ZO Medical en ZO Skin Health product gebruik en een Controlled Depth Blue Peel

bottom of page