top of page
 
ZO® SKIN HEALTH SKIN BRIGHTENING TREATMENT

 

 

Wat is deze ZO® Skin Health Skin Brightening Treatment?

 

Deze behandeling creëert een stralende, egalere huidtoon en textuur door het gebruik van de Ossential® Peel Neutralizer & Extraction Prep en een verhelderend masker. Er wordt gestart met een hydraterende reiniger en milde exfoliatie. Om de huid verder te verhelderen wordt de Ossential® Skin Brightening Sheet Masque aangebracht met arbutine en groene thee, het masker minimaliseert de productie van overtollig pigment en biedt rijkelijk hydratatie voor de huid. De behandeling wordt afgesloten met krachtige ZO® antioxidanten, co-enzymen en zonbescherming.

 

 

Waarvoor is deze ZO® Skin Health Skin Brightening Treatment geschikt?
  • Pigmentvlekjes

 

  • Doffe huid

 

  • Oneffen huid

 

 

Wat houdt de behandeling in?

 

U neemt plaats in de behandelstoel en de huidtherapeut reinigt de huid en geeft u een milde exfoliatie met onze Peel Neutralizer & Exctraction Prep om de dode huidcellen te verwijderen. Daarna volgt het Skin Brightening Sheet Masque (vliesmasker).

 

Tijdens het inwerken van het masker worden de handen geexfolieerd en zachtjes gemasseerd. Afsluitend volgt een de Nourishing Hand Crème en zonbescherming.

 

Het Skin Brightening Sheet Masque wordt rustig van beneden naar boven los gehaald en de achtergebleven gel kan in de huid worden ingemasseerd of met warme compressen worden verwijderd.

 

We sluiten af door Daily Power Defense aan te brengen op het gelaat en de hals. Deze formule vult de huid weer aan met voedende ingrediënten en biedt antioxidanten en DNA herstellende enzymen om de huid te beschermen tegen UV schade en het proces te versnellen naar een gezonde huid.

 

Opgevolgd door 1-2 pompjes Renewal Crème. Deze formule werkt als anti-irritant en antioxidant op de huid en bevat daarnaast een afgeleide van een enzym die er voor zorgt dat DNA schade hersteld wordt, ontstaan door omgevingsfactoren als UVA/UVB straling, roken, luchtvervuiling e.d..

 

Afsluitend volgt Oclipse Sunscreen + Primer SPF 30. Deze formule voorziet de huid van de breedspectrum zonbescherming dat het nodig heeft. Daarbij bevat de Oclipse Sunscreen + Primer SPF 30 gefractioneerd melanine, wat er voor zorgt dat de huid beschermd wordt tegen het schadelijke HEV licht.

 

 

 

 

bottom of page