top of page

 

 

 

Kraaienpootjes, overhangende oogleden, verzakking onder de ogen

Kraaienpootjes, ook wel lachrimpels genoemd, zijn misschien wel de eerst zichtbare rimpels bij het ouder worden. Ze worden vaak gezien als karakteristiek, wijs en vrolijk maar laten je toch ook ouder ogen. Daardoor zijn ze voor velen een bron van ergernis.

 

Hoe ontstaan kraaienpootjes?
Het proces van huidveroudering begint al rond het 25ste levensjaar, dit betekent dat verschillende processen in de huid langzamer gaan en collageen en elastine minder wordt aangemaakt. Collageen en elastine zorgen dat de huid strak en elastisch blijft, een vermindering van deze 2 vezels zorgt er voor dat de huid slapper wordt en gaat hangen. Als daarbij door het bewegen van de ogen en de mond de huid samen trekt naast de ogen, ontstaan kraaienpootjes. Naast de biologische oorzaken en een sterke mimiek, zijn ook externe factoren van invloed op het ontstaan van rimpels. Zo zorgt roken voor een afbraak van bindweefsel waardoor de huid zijn elasticiteit verliest en breekt UV straling collageen- en elastinevezels in de huid af.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 

EndyMed Eyes behandeling

Behandelen van het gebied rondom de ogen, middels een niet-chirurgische ooglift.

  • Speciaal ontwikkelt voor de behandeling van de kwetsbare en moeilijk bereikbare gebieden rondom de ogen. Pakt fijne lijntjes en rimpels aan met als resultaat een gladdere, strakkere huid rondom de ogen.

  • Vermindert verzakking onder de ogen en verbetert de oogcontour

  • Vermindert overhangende oogleden

  • Jeugdigere uitstraling en minder vermoeide ogen

  • Verzacht de fijne lijntjes, waardoor de applicatie van make-up makkelijker is.

ZO® Skin Health

Voor deze behandeling maken wij gebruik van ZO Skin Health. ZO Skin Health werkt op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden en is continue bezig om de wetenschap op het gebied van huidgezondheid te verbeteren.

 

ZO Skin Health biedt protocollen die aan te passen zijn voor iedere leefstijl en geschikt zijn voor iedere leeftijd en huidskleur.

 

Meer lezen over ZO Skin Health? Klik hier.

ZO® Stimulator Peel
Deze peel met alpha- en bètahydroxyzuren stimuleert de celvernieuwing, vermindert onzuiverheden en fijne lijntjes en verbetert de algehele huidtoon, textuur en helderheid zonder downtime.

ZO® 3 Step Stimulation Peel
Een peel bestaande uit een mix van salicylzuur, trichloorazijnzuur en melkzuur die de huid helderder, rustiger en frisser maakt. Uw poriën worden minder zichtbaar, rimpels en fijne lijntjes worden minder en de huid wordt egaler.

ZO® Controlled Depth Blue Peel
Deze krachtige peel met trichloorazijnzuur zorgt voor een vermindering van pigment, acnelittekens, fijne lijntjes en rimpels, acne en een grove structuur. De peel verbetert de algehele conditie van de huid en is geschikt voor alle huidtypes.

Dermapen

De Dermapen maakt door middel van vibrerende naaldjes kleine kanaaltjes in de huid. Dit stimuleert en activeert het herstelproces van de huid en daarmee de aanmaak van collageen. Geschikt bij huidveroudering en (acne) littekens.

bottom of page