top of page
CAMOUFLAGETHERAPIE

 

 

Wat is camouflagetherapie?

 

Kleurafwijkingen in de huid kunnen als storend worden ervaren. Met de producten van Colorescience kunnen deze cosmetische ontsieringen professioneel en gemakkelijk worden gecamoufleerd. De make up is gemaakt van 100% gezonde mineralen die de huid beschermen tegen UVA- en UVB straling en waterresistent zijn. Colorescience beschermt uw huid tegen invloeden van buitenaf, laat uw huid ademen en is daarom een veilig product om te gebruiken na verschillende behandelingen 

 

 

CS-Logotype-Teal-2017-02-08 (3).webp
Waarvoor is camouflagetherapie  geschikt?

Camouflagetherapie wordt het meest toegepast bij pigmentatieproblemen, littekens en vaatafwijkingen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Pigmentvlekken

  • Vitiligo

  • Zwangerschapsmasker (melasma)

  • Littekens

  • Wijnvlekken (naevus flammeus)

  • Rosacea

  • Couperose (teleangiëctastieën)

  • Spataderen

 

 

Wat houdt de behandeling in?

 

De huidtherapeut heeft een palet met verschillende kleuren. Hieruit wordt een kleur gekozen die uw normale huidteint zo dicht mogelijk benadert. Daarna wordt u de techniek van het aanbrengen van de camouflageproducten aangeleerd, waardoor u deze producten zelf op de juiste manier kunt aanbrengen op de momenten wanneer u dat wenst. Naast het oefenen met de aanbrengtechnieken, zal de huidtherapeut u voorzien van bruikbare tips rondom het camoufleren. Het aanbrengen van de camouflage wordt door onze patiënten als erg gemakkelijk en effectief beschouwd, zowel door vrouwen als mannen. De producten van Colorescience zijn vrijwel altijd op voorraad in De HuidAcademie en te bestellen via de webshop.

Het Finishing Touch™ Protocol

 

Na een (niet-ablatieve) behandeling binnen de HuidAcademie wordt vaak het Finishing Touch™ Protocol ingezet. Deze producten bieden direct zichtbare kleurcorrectie, bescherming en huidverbetering op de net behandelde huid. Op deze manier willen we de behandeling zo comfortabel mogelijk afsluiten voor u. 

 

Daarnaast hydrateren ze de huid na een procedure en bent u goed beschermd tegen UVA- en UVB straling. De speciale ingrediënten zijn samengesteld om problemen bij de huidverzorging langdurig te bestrijden. Zo kunt u zelfverzekerd en met een goed gevoel de deur uitlopen.

 

Het aanbrengen van de producten tijdens het Finishing Touch™ Protocol van Colorescience® is snel en eenvoudig en duurt minder dan 5 minuten. Bekijk de video waarin onze huidtherapeut Janet u meeneemt in het protocol.

resultaten

Camouflage therapie bij pigment problematiek
Camouflagetherapie bij pigment problematiek
Camouflage therapie bij wijnvlek problematiek
Camouflagetherapie bij wijnvlek problematiek
bottom of page