CAMOUFLAGETHERAPIE

 

 

Wat is camouflagetherapie?

 

Kleurafwijkingen in de huid kunnen als storend worden ervaren. Met de producten van Colorescience kunnen deze cosmetische ontsieringen professioneel en gemakkelijk worden gecamoufleerd. De make up is gemaakt van 100% gezonde mineralen die de huid beschermen tegen UVA- en UVB straling en waterresistent zijn. Colorescience beschermt uw huid tegen invloeden van buitenaf, laat uw huid ademen en is daarom een veilig product om te gebruiken na verschillende behandelingen 

 

 

Waarvoor is camouflagetherapie  geschikt?

Camouflagetherapie wordt het meest toegepast bij pigmentatieproblemen, littekens en vaatafwijkingen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Pigmentvlekken

  • Vitiligo

  • Zwangerschapsmasker (melasma)

  • Littekens

  • Wijnvlekken (naevus flammeus)

  • Rosacea

  • Couperose (teleangiëctastieën)

  • Spataderen

 

 

Wat houdt de behandeling in?

 

De huidtherapeut heeft een palet met verschillende kleuren. Hieruit wordt een kleur gekozen die uw normale huidteint zo dicht mogelijk benadert. Daarna wordt u de techniek van het aanbrengen van de camouflageproducten aangeleerd, waardoor u deze producten zelf op de juiste manier kunt aanbrengen op de momenten wanneer u dat wenst. Naast het oefenen met de aanbrengtechnieken, zal de huidtherapeut u voorzien van bruikbare tips rondom het camoufleren. Het aanbrengen van de camouflage wordt door onze patiënten als erg gemakkelijk en effectief beschouwd, zowel door vrouwen als mannen. De producten van Colorescience zijn vrijwel altijd op voorraad in De HuidAcademie en te bestellen via de webshop.

Camouflage therapie bij pigment problematiek
Camouflagetherapie bij pigment problematiek
Camouflage therapie bij wijnvlek problematiek
Camouflagetherapie bij wijnvlek problematiek
Adres

Frisselsteinstraat 8

5461 AD Veghel

info@dehuidacademie.nl  \\  Tel: +31 (0)413 - 820207

Openingstijden

Maandag:  09.00 – 17.30 uur en 's avonds op afspraak

Woensdag t/m vrijdag:  09.00 – 17.30 uur