top of page
ILONA JANSSEN
ONTSTEKINGEN

 

 

"Tijdens het consult vertelde Ilona dat zij al jaren last heeft van acne, en dan met name ontstekingen rond de kaaklijn en hals. Naast dat de ontstekingen pijnlijk waren, hebben ze ook lelijke littekens achter gelaten, het zogenoemde ‘restacne’.  Zij heeft antibioticakuren, Differin gel en verschillende huidverzorgingsproducten geprobeerd, maar ze kon geen product vinden dat haar huid verbetering gaf."

Ilona was een uitdagende patiënt voor ons. Iedere patiënt is anders. In De HuidAcademie stellen wij voor iedereen een persoonlijk behandelplan op. Door goed te blijven evalueren, foto’s te maken en de patiënt goed te begeleiden, is het ook bij Ilona gelukt om een mooi resultaat te verkrijgen.

 

Gestart ZO Skin Health en reinigingsbehandelingen

Binnen elke weken was haar huid minder vet, haar poriën waren fijner en haar huid was egaler, maar de ontstekingen rond de kaaklijn en hals bleven aanhouden. Wij hebben het behandelplan aangepast en krachtiger gemaakt, door het aantal pompjes van de actieve producten en de frequentie van de reinigingsbehandelingen te verhogen. Dit ging al beter, hoewel de hoeveelheid ontstekingen bleef fluctueren.
 
De volgende stap was een babydosing isotretinoïne toevoegen aan het protocol. Het aantal ontstekingen werd langzaam minder en hebben de producten van ZO Skin Health de huid stabiel gehouden.

 

 

Littekentjes van oude acne

Omdat de ontstekingen littekens hebben achter gelaten, zijn we gestart met een kuur Dermapen (microneedling). Na zes behandelingen Dermapen en het gebruiken van de producten, is de structuur van de huid enorm verbeterd. De littekentjes zijn veel minder diep en kleiner geworden. Ilona blijft een onderhoudsprotocol van ZO gebruiken om haar huid mooi te houden.

 

 

Eindelijk resultaat

"Ik ben heel tevreden. Mijn huid voelt weer glad. Mensen in mijn omgeving zien ook dat mijn huid erg verbeterd is. Ik heb af en toe nog weleens een enkele kleine ontsteking, maar met de producten van ZO zijn die ook weer snel verdwenen."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilona Janssen product gebruik ZO Medical en ZO Skin Health producten en behandeling in De HuidAcademie Veghel.
bottom of page