Wat is laser ontharen?

 

Een effectievere manier van ontharen in deze tijd is het laserontharen. Deze manier van ontharen zorgt ervoor dat haarzakjes in de huid vernietigd worden, zodat nieuwe haargroei onmogelijk wordt gemaakt. De huidtherapeuten van Cosmetique Totale maken gebruik van een vernieuwde techniek, de ELOS methode.

 

Het ELOS systeem is een unieke behandelmethode vergeleken met voorgaande lasers en IPL behandelingen, doordat ELOS gebruik maakt van twee energiebronnen, namelijk lichtenergie en radiofrequente energie. Deze technologie is veiliger en effectiever dan de traditionele laser of IPL technieken.

 

ELOS is in tegenstelling tot andere methoden wel geschikt voor elk huidtype en haarkleur. Dus ook voor blond grijs en vlassig haar. Omdat wij werken met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten hebben wij een goede naam bij veel zorgverzekeraars. Veel behandelingen in het gelaat zullen dan ook worden vergoed. 

Prijslijst

 

 

Waarvoor is laser ontharen geschikt?

 

Voor iedreeen die van ongewenste haargroei af wil zowel cosmetisch als bij hirsutisme en hypertrichose. Niet alleen donkere haren kunnen behandeld worden op een lichte huid, maar ook:

 

  • Blonde haren

 

  • Bruine haren

 

  • Grijze haren

 

  • Vlassige haren

 

 

 

 

 

 

Definitief ontharen

 

Haar groeit in verschillende fases, er zullen daarom meerdere behandelingen nodig zijn om de overbeharing te verwijderen. Het aantal ontharingsbehandelingen kan per gebied en per persoon verschillen. Haar dat behandeld is, zal niet meer terugkomen. Er kunnen echter wel slapende haartjes actief worden, bijvoorbeeld in de menopauze. In 90% van de gevallen zal de behandeling voor definitief ontharen aanslaan. 

 

 

 

 

Wat houdt de behandeling in?

 

U neemt plaats in de behandelstoel en krijgt een bril of oogdopjes op, zodat uw ogen beschermd zijn tegen het laserlicht. De huidtherapeut zal eerst het te behandelen gebied schoonmaken met alcohol. Daarna zal een verkoelende gel aangebracht worden op de huid. Deze beschermt de huid tegen de pulsen van de ipl/laser. Nadat een verkoelende gel is aangebracht, wordt er een lichtpuls gegeven in combinatie met radiofrequentie. Het aanwezige pigment in het haar absorbeert de lichtenergie en zet dit om in warmte, zodat de cellen bij de haarwortel vernietigd worden en er geen haar meer kan groeien. U voelt de behandeling als een elastiekje die tegen de huid schiet. Daarna zal de huid wellicht iets roder zijn en warm aanvoelen, dit trekt snel weer weg.

 

 

 

 

Adres

Frisselsteinstraat 8

5461 AD Veghel

info@dehuidacademie.nl  \\  Tel: +31 (0)413 - 820207

Openingstijden

Maandag:  09.00 – 17.30 uur en 's avonds op afspraak

Woensdag t/m vrijdag:  09.00 – 17.30 uur