Een effectieve manier van ontharen in deze tijd is het laserontharen. Deze manier van ontharen zorgt ervoor dat haarzakjes in de huid vernietigd worden, zodat nieuwe haargroei onmogelijk wordt gemaakt.

 

Cosmetique Totale is marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden en komt regelmatig langs bij ons in De HuidAcademie om o.a. laserbehandelingen uit te voeren. Alle behandelingen die ze aanbieden, worden uitgevoerd door kwaliteit geregistreerde paramedische specialisten en huidtherapeuten. Daarnaast werken ze alleen met hoogwaardige apparatuur en producten die wetenschappelijk zijn bewezen. Zo hebben alle lasers het CE- en FDA-certificaat op de apparatuur. Voor een laserontharing maken de huidtherapeuten van Cosmetique Totale gebruik van een vernieuwde techniek, de ELOS methode.

Het ELOS systeem is een unieke behandelmethode vergeleken met voorgaande lasers en IPL behandelingen, doordat ELOS gebruik maakt van twee energiebronnen, namelijk lichtenergie en radiofrequente energie. Deze technologie is veiliger en effectiever dan de traditionele laser of IPL technieken.

Definitief laserontharen 5+1 gratis.jpeg

ELOS is in tegenstelling tot andere methoden wel geschikt voor elk huidtype en haarkleur. Dus ook voor blond grijs en vlassig haar. Ook is een laserbehandeling mogelijk voor ieder lichaamsdeel.

Bij vrouwen wordt definitief ontharen in het gelaat vaak vergoed door de zorgverzekering bij een aanvullende verzekering.

Losse

behandeling

Oksels

Oksels + bikinilijn

Oksels + hele schaamstreek 

Normale

prijs

 

€ ̶8̶5̶

€ ̶1̶7̶0̶

€ ̶2̶3̶5̶

Actietarief

1 behandeling

€55

€110

€165 

Actietarief pakket

(5+1 gratis)

€275

€550

€825 

Actietarief bij 1 behandeling (bij afname pakket)

€45,83

€91,67

€137,50 

 

DEFINITIEF ONTHAREN ACTIE

 

Speciale actieprijs definitief ontharen van de oksels

Start nu met het definitief ontharen van je oksels voor de speciale actieprijs van 55 euro per behandeling (i.p.v. 85 euro). Neem je direct een pakket af van 5 behandelingen? Dan krijg je de 6e behandeling helemaal gratis! Kies je liever voor een combinatiebehandeling definitief ontharen oksels en bikinilijn? Ook hier zijn super voordelige tarieven voor. Wacht dus niet langer en profiteer vandaag nog van hoge pakketkortingen.

Wij hebben 3 pakketten voor je samengesteld:

Definitief ontharen

Haar groeit in verschillende fases, er zullen daarom meerdere behandelingen nodig zijn om de overbeharing te verwijderen. Het aantal ontharingsbehandelingen kan per gebied en per persoon verschillen. Haar dat behandeld is, zal niet meer terugkomen. Er kunnen echter wel slapende haartjes actief worden, bijvoorbeeld in de menopauze. In 90% van de gevallen zal de behandeling voor definitief ontharen aanslaan.

Wat houdt de behandeling in?

U neemt plaats in de behandelstoel en krijgt een bril of oogdopjes op, zodat uw ogen beschermd zijn tegen het laserlicht. De huidtherapeut zal eerst het te behandelen gebied schoonmaken met alcohol. Daarna zal een verkoelende gel aangebracht worden op de huid. Deze beschermt de huid tegen de pulsen van de ipl/laser. Nadat een verkoelende gel is aangebracht, wordt er een lichtpuls gegeven in combinatie met radiofrequentie. Het aanwezige pigment in het haar absorbeert de lichtenergie en zet dit om in warmte, zodat de cellen bij de haarwortel vernietigd worden en er geen haar meer kan groeien. U voelt de behandeling als een elastiekje die tegen de huid schiet. Daarna zal de huid wellicht iets roder zijn en warm aanvoelen, dit trekt snel weer weg.