top of page

Een effectieve manier van ontharen in deze tijd is het laserontharen. Deze manier van ontharen zorgt ervoor dat haarzakjes in de huid vernietigd worden, zodat nieuwe haargroei onmogelijk wordt gemaakt.

 

Cosmetique Totale is marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden en komt regelmatig langs bij ons in De HuidAcademie om o.a. laserbehandelingen uit te voeren. Alle behandelingen die ze aanbieden, worden uitgevoerd door kwaliteit geregistreerde paramedische specialisten en huidtherapeuten. Daarnaast werken ze alleen met hoogwaardige apparatuur en producten die wetenschappelijk zijn bewezen. Zo hebben alle lasers het CE- en FDA-certificaat op de apparatuur. Voor een laserontharing maken de huidtherapeuten van Cosmetique Totale gebruik van een vernieuwde techniek, de ELOS methode.

Het ELOS systeem is een unieke behandelmethode vergeleken met voorgaande lasers en IPL behandelingen, doordat ELOS gebruik maakt van twee energiebronnen, namelijk lichtenergie en radiofrequente energie. Deze technologie is veiliger en effectiever dan de traditionele laser of IPL technieken.

benen laseren actie_edited.jpg

ELOS is in tegenstelling tot andere methoden wel geschikt voor elk huidtype en haarkleur. Dus ook voor blond grijs en vlassig haar. Ook is een laserbehandeling mogelijk voor ieder lichaamsdeel.

Bij vrouwen wordt definitief ontharen in het gelaat vaak vergoed door de zorgverzekering bij een aanvullende verzekering.

Losse

behandeling

Oksels

Oksels + bikinilijn

Oksels + hele schaamstreek 

Onderbenen

Gehele benen

Ontharen rug

Ontharen rug, schouders, nek, deel bovenarmen

Normale

prijs

 

€ 8̶5̶

€ 1̶7̶0̶

€ 2̶3̶5̶

€ 1̶9̶9̶

€ 3̶9̶5̶

€ 3̶2̶5̶

€ 3̶7̶5̶

Actietarief

1 behandeling

€ 55

€ 110

€ 165 

€ 135

€ 295

€ 249

€ 299

Actietarief pakket

(5+1 gratis)

€ 275

€ 550

€ 825 

€ 675

€ 1475

€ 1245

€ 1495

Actietarief bij 1 behandeling (bij afname pakket)

€45,83

€91,67

€137,50 

€ 112,50

€ 245,50

€ 207,50

€ 249,16

Neem je één behandeling? Dan betaal je voor oksels ontharen geen 85 euro maar slechts 55 euro. Koop je in 1 keer 5 behandelingen in een pakket, dan krijg je de 6e behandeling er gratis bij. Je betaalt dan omgerekend slechts 45,83 euro per behandeling!

Ontharen Actie

DEFINITIEF ONTHAREN ACTIE

VOOR NOG GEEN 46 EURO!

 

 

Definitief ontharen met de geavanceerde laser behandelingen is nu wel heel erg voordelig. Wij hebben verschillende pakketten voor je samengesteld:

Definitief ontharen

Haar groeit in verschillende fases, er zullen daarom meerdere behandelingen nodig zijn om de overbeharing te verwijderen. Het aantal ontharingsbehandelingen kan per gebied en per persoon verschillen. Haar dat behandeld is, zal niet meer terugkomen. Er kunnen echter wel slapende haartjes actief worden, bijvoorbeeld in de menopauze. In 90% van de gevallen zal de behandeling voor definitief ontharen aanslaan.

Wat houdt de behandeling in?

U neemt plaats in de behandelstoel en krijgt een bril of oogdopjes op, zodat uw ogen beschermd zijn tegen het laserlicht. De huidtherapeut zal eerst het te behandelen gebied schoonmaken met alcohol. Daarna zal een verkoelende gel aangebracht worden op de huid. Deze beschermt de huid tegen de pulsen van de ipl/laser. Nadat een verkoelende gel is aangebracht, wordt er een lichtpuls gegeven in combinatie met radiofrequentie. Het aanwezige pigment in het haar absorbeert de lichtenergie en zet dit om in warmte, zodat de cellen bij de haarwortel vernietigd worden en er geen haar meer kan groeien. U voelt de behandeling als een elastiekje die tegen de huid schiet. Daarna zal de huid wellicht iets roder zijn en warm aanvoelen, dit trekt snel weer weg.

cosmetique-totale-behandeling1.jpg

AFSPRAAK INPLANNEN LASER ONTHARING

Maak eenvoudig online een afspraak en kom langs in de HuidAcademie.

bottom of page