top of page
 
NuFACE® TRINITY PRO BEHANDELING

 

 

Wat is deze NuFACE® Trinity PRO behandeling?

 

Microstroom is in staat om de huid in het gelaat te stimuleren, door kleine, zachte stroomgolven door de huid en onderhuidse vetlaag heen naar de aangezichtsspieren te zenden. Van microstroom is aangetoond, dat het de ATP-productie stimuleert, de drijvende factor achter de aanmaak van belangrijke proteïnen, zoals collageen en elastine. Dit verhoogde ATP-niveau zorgt ook voor meer energie in de aangezichtsspieren, vergelijkbaar met hoe regelmatig sporten zorgt voor meer energie in de spieren van ons lichaam. In tegenstelling tot elders in ons lichaam, zijn aangezichtsspieren direct verbonden aan de huid, waardoor het verhogen van de energie in deze spieren zich meestal uit in een verbeterde en gelifte uitstraling.

 

 

Waarvoor is deze NuFACE® Trinity PRO behandeling geschikt?
  • Huidverslapping

 

  • Wenkbrauwlift

 

  • Vertsteviging kaaklijn

 

 

Wat houdt de behandeling in?

 

U neemt plaats in de behandelstoel en de huidtherapeut reinigt de huid en geeft u een milde exfoliatie met onze Peel Neutralizer & Exctraction Prep om de dode huidcellen te verwijderen. Daarna volgt de NuFace gel primer.

 

Er zijn 3 behandelingen:

 

  • Powerhouse Anti-Aging Facial

  • SkinFit Facial

  • Wonder Brow Treatment

 

De NuFACE Trinity PRO zal geplaatst worden op uw huid en u voelt een licht prikkelende sensatie. De lift zal zoals onderstaand uitgevoerd worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indien gewenst kan de behandeling uitgebreid worden met een extra oog en lippen behandeling.

 

Voor een optimaal resultaat:

  • 2 x per week voor een periode van 4 weken of

  • 1 x per week voor een periode van 8 weken

 

De NuFACE Trinity behandeling wordt graag door onze cliënten als thuisbehandeling uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.mynuface.nl.

 

Wilt u de NuFACE Trinity PRO zelf aanschaffen, dan kunnen onze huidtherapeuten u hierin behulpzaam zijn in De HuidAcademie.

 

 

bottom of page