top of page
WIMPEREXTENSIONS & LASH VOLUME LIFT

 

 

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn valse/nep wimpers die aan de eigen wimpers worden vastgemaakt. Wimperextensions zorgen voor een perfecte oogopslag zonder het gebruik van mascara. Er zijn meerdere soorten wimperextensions, welke allemaal weer een ander resultaat geven. Het beste resultaat krijg je met de one-by-one methode. Deze methode wordt ook in De HuidAcademie toegepast. 

Afhankelijk van de levensduur van de eigen wimpers, blijven de haartjes 4 tot maximaal 6 weken zitten. De periode hangt af van de groeicyclus van de natuurlijke wimpers. Het is heel normaal als je een paar wimpers per dag verliest. De groeicyclus van je wimpers duurt gemiddeld drie maanden en dat is een stuk korter dan de groeicyclus van je hoofdhaar, dit is ook de reden dat je wimperharen niet zo lang worden.

Verschillende soorten wimperextensions
 • One by one techniek
  Op elke wimper wordt één wimperhaartje geplakt. Dit geeft een zeer natuurlijke look. Er zijn veel verschillende soorten wimperhaartje die variëren in lengte en krul.  

 • Wimperstrip
  Met deze methode wordt een complete set wimpers bovenop de bestaande wimpers geplakt. Ideaal voor een avondje uit maar een minder natuurlijke look.

 • Plukjes
  Plukjes zijn een aantal wimperhaartjes aan elkaar vast, deze zijn sneller te zetten dan de one- by-one techniek.

Wat houdt de behandeling in?

Het plaatsen van een nieuwe set wimpers neemt ongeveer 1,5 uur in beslag. Voordat de behandeling begint, wordt de gewenste lengte en look die u wilt creëren besproken. De wimpers worden per haartje bevestigd aan uw eigen wimpers en worden nooit op de huid of wimperrand geplaatst. Wij adviseren om na 2 à 3 weken de wimpers op te laten vullen, zodat de perfecte look wordt behouden.

 

 

Wat is Lash Volume Lift (LVL)?

 

LVL is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. Er wordt géén gebruik gemaakt van van valse wimpers. De natuurlijke wimpers worden vanaf de wortel gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. LVL is toepasbaar op zowel korte als lange wimpers. 

 

 

 

Voordelen Lash Volume Lift?

 • Resultaat 6 à  8 weken zichtbaar

 • Mascara en/of wimperkrultang zijn overbodig

 • Voelt licht en natuurlijk aan

 • Ogen lijken groter

 • Geeft een natuurlijke uitstraling

 • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers

 • Bestand tegen douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen

 

 

Wat houdt de behandeling in?

Een LVL- wimperbehandeling duurt ca. 45 minuten. De wimpers worden voor de behandeling goed gereinigd, voor een betere hechting van de wimpervloeistof. Voor het liften van de wimpers worden er siliconen pads op de oogleden geplaatst, de dikte van de siliconen pad hangt af van de gewenste lift. Vervolgens worden de wimperharen aan de siliconen pad bevestigd en wordt de permanente vloeistof aangebracht, dit blijft 10 tot 15 minuten zitten, afhankelijk van de dikte van de haren. Vervolgens wordt de wimper fixeergel aangebracht op de wimpers, ook deze gel blijft 10 tot 15 minuten zitten. Na deze laatste stap zijn de wimpers mooi gelift en worden de bovenste wimpers geverfd voor een natuurlijke mascara look. 

 

 

 

bottom of page