top of page
Vrouwelijke dokter
DE HUIDACADEMIE

OVER ONS

  • Instagram
  • Facebook

De HuidAcademie is gespecialiseerd in huidverbetering zoals het behandelen van acne, hyperpigmentatie, rosacea en anti-aging voor iedereen, ongeacht huidtype of huidskleur. Voor permanente make-up, dermatografie, laserontharing en camouflage-therapie bent u bij ons ook in vertrouwde handen.

We begeleiden u naar een goed eindresultaat en leren u dat de huid een levend orgaan is en hoe deze te onderhouden om het behaalde resultaat vast te houden. Onze laserbehandelingen helpen u bij het proces van huidverjonging, maar verlossen u ook van diverse vormen van roodheid in het gezicht. Denk hierbij aan de behandeling van couperose of overbeharing.

Ook bieden wij innovatieve en effectieve oplossingen met EndyMed voor lifting, aanscherping, contouren, fractionele huidvernieuwing en RF Microneedling voor het gezicht, de hals en het lichaam.

 

Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in medische peelings en alle protocollen die gebruikt worden om uw huid gezond te maken. 

 

Camouflagetherapie wordt toegepast met de beste minerale make-up van Colorescience. Het meest verkochte merk in de medische (huidtherapie-) praktijken.

Ook maken wij na een niet-ablatieve behandeling gebruik van het Finishing Touch™ Protocol van Colorescience. Dit protocol beschermt en hydrateert de huid na een behandeling én biedt een direct zichtbare kleurcorrectie, zodat u niet met een rode huid de praktijk verlaat.

Onze huidtherapeut Janet vertelt in dit interview met BeautyJournaal.nl meer over de (beschermende) werking en de voordelen van de producten van Colorescience.

 

Al onze medewerkers zijn medisch geschoold en volledig opgeleid in de behandelingen volgens de filosofie van dr. Zein Obagi, dermatoloog en werken met de producten van ZO Skin Health.

 

U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. 

 

U kunt vrijblijvend een afspraak maken of via een verwijzing van uw huisarts of specialist.

 

Bij De HuidAcademie zien wij veel cliënten voor een second opinion, waarbij is gebleken dat huidbehandelingen middels crème's of praktijkbehandelingen elders niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd.

 

Ook hiervoor kunt u, geheel vrijblijvend en kosteloos, een afspraak plannen om de mogelijkheden te bespreken die noodzakelijk zijn voor herstel en een effectieve aanpak.

Het consult duurt doorgaans een uur, om de wensen en de behandelmogelijkheden te bespreken met u.

WIJ WERKEN MET:
ZO-Skin-Health-logo wit.png
NuFACE_Logo wit.png
ENDYMED-wit.png
Colorescience-Logo wit.png

ONS TEAM

Janet.JPG
Janet Claassen

Huidtherapeut

Esmee Huidtherapeut DHA_bewerkt.jpg
Esmee van der Meijden

Huidtherapeut

Antonie de Laat

PMU specialiste

Peggy Hanegraaf

Visagiste

Bertine.JPG
Bertine Spanjers

Office & Sales Assistent

bottom of page